Gadget gaveideer til jul

Gode og billige gadget gaveideer til jul

Gadgets kommer i mange tekniske og analoge typer. Fælles for gadgets er dog, at de enten giver meget sjov eller opfylder et praktisk behov. Og derfor er gadgets ofte den gode gave til fødselsdag, jul eller anden anledning.

Hvis du søger en julegave til ham eller hende, så find inspiration i de nedenstående gadgets gaveideer til jul. Du kan med fordel finde flere gaveideer til personer i alle aldre eller til de mange anledninger som barnedåb, studenten og andet, på gavesiden Gavekom.

Zenkuru massage gun

Zenkure massage gun kan være den sjove og gode gave til hende eller ham der ønsker massage. Zenkuru massageapparatet kan hjælpe med de stive muskler efter en lang dag eller måske hård træning.

Massageapparatet har en lydsvag motor og byder på tre vibrationstilstande med forskellig hastighed. Du får forskellige mundstykker der kan ramme de rigtige punkter, hvad det er din læg eller den større rygmuskel.

Vooni luftpumpe med trykmåler

Denne luftpumpe er en anden smart gadget der kan være hjælpsom i hverdagen. Du får en pumpe til at klare trykket på f.eks. cykeldækket frem for at pumpe manuelt. Måske børnenes fodbolde, luftmadrasser eller bilens dæk skal tjekkes for rigtig lufttryk. Helt ligesom den kan fungerer som oplader til f.eks. telefonen.

En praktisk allround gadget til manden eller kvinder der har alt, og som har en hverdag hvor der skal pumpes en luftmadras op, eller cyklerne har det med være flade hele tiden.

Tile Sticker bluetooth-tracker

Kender til følelsen med at nøglerne eller andet bliver flyttet fra det sted, hvor du tror at du lagde dem. Eller måske det er sønnen eller datteren der har en kronisk evne til aldrig at kunne finde tasken, nøgler eller andet? Her kan Tile Sticker bluetooth-trackeren være den smarte gadget du sætter til tingene der altid bliver væk, og så sporer du lokationen af tingen hurtigt med telefonen.

Tile Sticker kan sættes fast på de fleste ting, så den kan også sættes fast på din cykel, klapvogn og meget andet.

Kodak Mini 2 fotoprinter

Du ligesom de fleste andre, tager sikkert også mange billeder med din telefon. Men de fleste billeder drukner dog i de mange billeder man kan tage og opbevare på telefonen. Og her kan du overraske med en sjov gadget til hans/hendes julegave.

Kodak fotoprinter giver dig mulighed for at printe et billede i kreditkort størrelse direkte ud fra telefonen. Du kan selvfølgelig redigerer billederne inden udprintning, hvor du kan brug den medfølgende app til beskæring, filtre m.m.

Sega Mega Drive mini spilkonsol

En sjov julegave til manden der vil elske lidt nostalgi, kan være denne mini spilkonsol fra Sega. Konsollen der er en kopi af Sega spilkonsollen, dog i en mini udgave. Her finder du 40 retro spil fra 80’erne og 90’erne, der kan give mange timers sjov for ham eller hende, der elsker at spille de gamle spil dengang i computeren og internettets spænde barndom.

Pixoo DIY Pixel Art Frame

Til den kreative sjæl der også elsker den moderne teknologi, her kan du give denne en sjov og spændende julegave med denne Pixoo DIY Pixel Art Frame. En sjov gadget der giver modtageren leg med pixelkunst. Skab den analoge retrokunst med LED-rammen der har 256 pixelfelter. Her kan du lave forskellige sjove billeder hvor der også kan lægges musik ovenpå, som får pixelgrafikken til at bevæge og blinke med takten af musikken.

Vooni usb-oplader med 4 porte

Hvis du søger en julegave til far, mor eller dine søskende, så kan denne gaget være en praktisk gadget der kommer hele husstanden til gode. Vooni usb-oplader har 4 porte, så der ikke skal kæmpes om at bruge den eneste ledige oplader til telefonen; Hvis nu du eller i også oplever problemet med, at opladere hurtigt bliver væk og så kæmpes der om den eneste tilbage.

Gear2Play Battle Tanks

Der skal selvfølgelig også være lidt teknisk legetøj mellem udvalget af gadget julegaver. Her kan denne Gear2Play Battle Tanks måske give den sjove leg med børnene. Du får et par radiostyrende tanks med IR-kanoner og så skal i styre med et par controllere, hvor det selvfølgelig gælder om at ramme modstanderen.

Legetøj er sjovt og julen er hyggelig. Derfor er legetøj under juletræet altid kærkommen, og det gælder måske også til de voksne legebørn.

Pocket Drone

Pocket Drone sammenfoldelig FVP-drone er et andet stykke legetøj, der kan give mange timers underholdning. Det at mestre styringen af en drone, tager relativ lang tid. Men det er dog noget som rigtig mange, især mænd, finder sjovt. Og hvorfor ikke den lille sammenfoldelig drone som årets julegave til drengen eller manden der elsker at lege med teknologi.