Pimp din cykel med billig spraymaling til metal

Køb billig spraymaling og spaymal din cykel ny igen

Ser din cykel også lidt slidt ud? Nye cykler er dyre, men med en god omgang spraymaling, ser den ny og lækker ud igen. Du kan også give din cykel et helt nyt look ved at give den en flot mat farve eller en skinnende blank overflade, alt efter hvad du ønsker.

Der er noget for enhver smag. En farve kan ændre en del og peppe din cykel op eller få den til at se helt anderledes ud, uden det behøver at koste ret meget.

En smule maling kan virkelig gøre underværker og få noget til at fremstå nyt og lækkert igen. Find en masse forskellige farver og typer spraymaling. Det er nærmest magisk og der er noget for enhver smag og formål. Snart står din cykel skinnende klar og venter på dig.

Fra guld til safirblå til mintgrøn

Udvalget af farver er kæmpestort. Find skinnende metalliske farver som guld, sølv og bronze. Find også alle mulige andre farver. Om du er til signalrød eller rapsgul, findes der noget for dig. Find farverne i både mat og blank på https://www.nicetapet.dk/interioer/spraymaling.

Der findes forskellige typer af spraymaling, så du vælger bare den der passer bedst til dig og dine behov. Det er perfekt til dit næste gør-det-selv projekt. Find de mest populære spraymaling farver som

  •        Mat sort
  •        Blank sort
  •        Mat hvid
  •        Blank hvid
  •        Guld
  •        Sølv

Og mange flere. Sortimentet er stort og klar til at du kaster dig ud i det. Du kan helt sikkert finde den slags der passer til dit næste projekt.

Kalkmaling som spray

Kalkmaling er noget der stiger en del i popularitet og ikke uden grund. Dette er nemlig et godt miljøvenligt alternativt til andre malingstyper som silikonemaling eller akrylmaling. Find et stort sortiment af kalkmaling på https://www.nicetapet.dk/interioer/kalkmaling-paa-spray.

Det er oplagt til at bruge på gamle møbler, stole og andet. Få flotte og lækre overflader og dine møbler vil se ud som om de friskt ude af kataloget. Det kan nemlig give et flot vintageudseende. Det er også en god måde at spare penge på, fordi du ikke behøver at gå ud og købe nye møbler. Bare giv dem en god genopfrisker med en kalkspray.

Vælg den rigtige

Udvalget af spraymaling er stort og forskellige slags er lavet til forskellige materialer. Du kan finde spraymaling til alt fra beton til træ til plast. Læs på de forskellige typer, hvad for materialer de kan benyttes på, så du ikke spilder din tid eller dine penge. Du kan også finde vandbaseret spraymaling. Det er helt uden opløsningsmidler og er derfor lugtfrit. Terpentinbaseret spraymaling er til gengæld smart når du skal male metal, som for eksempel din cykel. Det giver nemlig også en rustbeskyttede effekt på metallet, og det er jo supersmart.