Om os

Megagears fokus ligger på kvalitet, funktion og design til rimelige priser

Vi har gennem mange år prøvet at tilpasse os kundernes ønsker, og hele tiden stræbt efter at dygtiggøre os således, at kunde aldrig skal gå forgæves hos os. Selvom dette ikke altid er muligt, så mener vi, at vi er kommet en god del af vejen. Vi har nemlig lyttet til vores kunder, og prøvet at tilpasse vores forretning til dette. Foruden at være Københavns bedste mobil reparationsbutik, så har vi også et kæmpe udvalg af ting til mobiltelefoner.

På MegaGear.dk finde du et kæmpe udvalg af mobiltilbehør

Vi har samlet en masse forskelligt tilbehør til mobiltelefoner, sådan at vi er sikker på, at du altid kan få det, som du har brug for. Hvad enten du er på udkig efter covers, cases, lader, kabler, skærmbeskyttelse, powerbanks, tilbehør til bilen eller selfie sticks, så kan du få det hos os.

Megagear.dk har mobiltilbehør til bilen

Vi er bekendt med følelsen af, at man kører bil og man ikke har noget sted at lægge sin mobiltelefon. Derfor har vi prøvet at samle det vigtigste mobiltilbehør til bilen, sådan at du kan få hvad du søger. Vi har alt fra holdere til bilkompatible opladere. Du kan se hele vores store udvalg lige her.

Megagear.dk tilbyder et kæmpe udvalg af covers og etuier til din mobiltelefon

Med dagens priser på mobiltelefoner eller tablets, må det siges at være en god idé, at beskytte dem ekstra. Vi kender til det med, at den lige pludselig ryger ud af lommen eller ned fra bordet og ender med at gå i stykker. Selvom vi er nogle af de billigste på markedet, når det kommer til reparationer af mobiltelefoner og tablets, så ønsker vi selvfølgelig ikke, at din skal gå i stykker. Derfor vil vi anbefale en relativ lille investering i et cover eller et etui, sådan at din mobiltelefon eller tablet er endnu mere sikker. Ikke nok med at dette vil fungerer som et beskyttende element, så kan den også være med til at style din mobiltelefon eller tablet. Vores covers og etuier kommer i forskellige farver og modeller, så vi skulle gerne kunne dække de fleste behov. Du kan se hele vores udvalg af covers og etuier lige her.

Megagear.dk har et stort udvalg af kabler og ladere

Vi kender alle sammen til, at ens kabler bliver møre eller ligefrem går i stykker. Vi kender derfor også vigtigheden af at have de fornødne kabler og ladere. Derfor ved vi også at det er vores job, at sikre at, hvis du kommer i den situation, at du hurtigt kan komme ud af den. Vi har et stort udvalg her hos megagear. Du kan se hele udvalget af ladere og kabler lige her.